Schtaan

Har ju glömt skriva idag! Måste ju försöka hålla mitt varje-dag-skrivande.

Idag var J äntligen ledig så vi började dagen med att gå på långprommis i solskenet. Bort till rasthagen där Selma fick springa fritt och leka med pipen. Det verkade vara populärt. :) Var jättelängesen sist eftersom det varit så lerigt där hela hösten. Men nu när det är massa snö var det perfekt!

Himla kul att det är så mycket snö här nere. Det trodde vi faktiskt inte att det skulle vara, inte såhär länge iaf. Det enda problemet är ju att dom som sagt inte kan skotta. Ser helt sjukt ut på vissa ställen, plus att antalet trottoarer minskat med hälften.

Well weeell, idag var vi in en stund till stan och skulle försöka fynda. Men som vanligt hinner man ju ingenting. Var så mycket nytt i alla affärer att titta på, plus all rea, så man blev helt snurrig. Sen hjälper det ju inte att vissa går med snigelfart... ;) Så det enda vi tog med oss hem var teer. :) Änglate från NK och ett supergott rött Chai från Bönor och blad.

Alltså, ingen vinterjacka. Får se om jag åker in själv imorrn, skulle som vilja på Urban och kolla, eller så bara på söder. Elleeer så ska vi kanske åka till Barkarby och kolla om det finns nåt på outleten där. Elleeer så ska vi och fika med Jakob... Ska försöka hinna klippa J också. Nej, men gud vad mycket det blev nu då, det var ju inte alls det som var meningen. Äsch, saker och ting finns ju kvar. Får se vad det blir...

Dagens Stockholms-tips: Urban Outfitters. Ganska dyrt, men bara lokalen är lätt värt besöket. Sjukt häftigt! :)


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0