What about now

Såg just att Westlife gjort en cover på en av mina favoritlåtar med Chris Daughtry. Tycker det blir lite konstigt när olika artister gör en cover på en sån ny låt. Men tyckte i alla fall att den var väldigt bra för att vara Westlife, och den vackra videon gav mig riktig hemlängtan på slutet.
Ibland är det skönt att längta lite.
 
Kika här.
 

Och originalet.




The Last Bounce

Usch vad det regnar! Trodde överoptimistiskt nog att det kanske skulle bli sol idag. Imorse syntes solen faktiskt en liten stund. Men det tog inte lång tid så kom molnen och regnet öste ner igen. Bläh! Är så tråkigt med regn och promenader med en strejkande hund som måste duschas varje gång man vart ut och sedan luktar mindre gott och inte heller är särskilt trevlig att gosa med... :S

Well well, nu är i alla fall ett stort steg taget för ytterligare ett kryss på min "måste-saker att göra i Stockholm"-lista. Har bokat biljetter till The last Bounce! Har alltid velat se dom live, så bättre sent än aldrig, nu när dom tyvärr tänker lägga av. Tror det kommer bli riiiiiiiktigt grymt faktiskt! :)




För intresseklubbarnas eventuella intresse är här fler saker från listan över saker som jag vill göra/bör ha gjort under tiden jag bor här. Mer eller mindre viktiga...

o   Köpa Bostadsrätt
o   Jobba på SPA
o   Åka tunnelbana
ooooooooo   Se en kändis, gärna M (cheeeeeeeck!)
o   Fåfängan + picknick + Runes gamla "hoods"
o   Fredhällsklipporna+picknick
o   Monteliusvägen
o   Skinnarviksberget
o   Bada i mälaren
o   Skärgården med båt
o   Gröna Lund + båt
o   Skansen (utanför räknas inte)
o   Drottningholms Slott (Halvt ikryssad, måste gå in där också)
o   Hagaparken + Haga slott
o   Rosendals trädgård
o   Dalarö
o   Dramaten
o   Grand Hotell
o   Slottet (halvt klar - varit utanför)
o   Se världsartist i Globen
o   Se någon i Globen (bokat!)
o   Se Bounce (bokat!)
o   Konsert i Kungsträdgården
o   Hairspray med mamma
o   Kvarteret Skatan med Ida, J, (ev. Jakob och Annika) (Luciahelgen förhoppningsvis)
o   Junibacken med Jolina
o   RAW
o   Takvandring i Gamla stan
o   Specialmaffiosoglass i Gamla Stan
o   Riddarbageriet (halvt ikryssad)
o   Hermans (i helgen förhoppningsvis!)
o   Julbord på Hermans
o   Middag på Gondolen (vill?)
o   Promenad på Djurgården, Södermalm, Östermalm
o   Åka bil mitt i smeten
o   Köra bil själv
o   Köpcenter (Nacka, Sickla, Skhlm, NK, Sture, Gallerian, Ringen avklarade) (Bara nåågra kvar...)
ooooooo   IKEA
o   SPA-behandling
o   Bio på Sergel
o   Spy Bar (vill ens?)
o   Njuta av atmosfären
o   Vara med om ett mord eller annat läskigt i närheten (OBS! Detta hör till kategorin sannolika saker att vara med om i en storstad vs. osannolikheten att vara med om samma sak i en småstad, och såklart nåt man helst slipper!)


Jorå, som det märks så finns en hel del kvar, så det blir inte att flytta hem ännu i alla fall!  


6 år!

Idag är det 6 år sedan jag och J bestämde oss för att gå på samma väg i livet. En väldigt lång och kringelkrokig väg må jag säga. Vi har hunnit med en hel del. Till exempel 6 olika lägenheter i 4 olika städer.
6 år, det är nästan en fjärdedel av mitt liv.
Tack, min bästa vän.

  

Ö-vik
    

Piteå
   

Umeå
 
   
  

Stockholm
 
   

Puss! ;)



Ja se det snöar (regnar)...

Första snön kom faktiskt idag här nere. Var faktiskt till och med lite vita fläckar som låg kvar en stund här och var. Men annars var det tyvärr mer regn än snö. :( Hade vart trevligt med lite fin vit snö när allt är så grått och trist. Men får nog säkert vänta ett tag till på det... :)

Fick en flashback till "min ungdom" idag när jag såg att det var MTV Europe Music Awards i traditionsenlig "någon gång nu fyller jag år"-anda.Brukar alltid vara runtikring då jag fyller år. Såg att Beyonce som vanligt hade ett grymt framträdande. Dock satt jag hela tiden och höll andan för att hennes kläder skulle sitta kvar i alla rörelser. Och dock måste jag erkänna att det som mycket annat inte känns närmelsevis lika viktigt såhär på äldre dar. Förut kändes galan nästan viktigare än själva födelsedagen. För då skulle ju den uppträda och den skulle presentera och kanske skulle de vinna, om man bara höll tummarna tillräckligt hårt. :) 

Hade ju tänkt lägga in några bilder från ett tag sedan då vi var ut till Drottningholms Slott också. Ingen av oss hade varit dit innan och det var verkligen värt besöket! Superfint! Och läckert med alla höstfärger. Bara vakterna var värda besöket, dom var asroliga. Speciellt en vakt som fick för sig att börja "spatsera" bredvid oss typ. Som att vi var värsta hotet, som han var tvungen att hålla utkik för. Kunde inte hålla mig för skratt... :D

Vi hade med oss varm choklad (mmm!) och Selma fick springa runt som en galning. Lika galna (fast på ett annat sätt) var de japaner som kom fram till mig och Selma då J var på toa. Trodde dom ville klappa Selma, men dom kunde inte ett ord engelska uppenbarligen, så efter en massa viftningar och tjing-tjongande stod det plötsligt en japan bredvid mig och en annan skulle ta kort. Vad ska man säga? "Nej! Absolut inte!" Och gå därifrån eller vad...? Sedan var det nästa som skulle komma fram, och nästa, och ytterligare en kvinna som i sista sekunden kom på att hon också ville vara på bild med en "hypersvensk" blond tjej. Eller var det något annat? Vet ej... Med på bild i deras hi-tech kameror och på deras hi-tech laptopar lär man ju vara i alla fall. Där dom förmodligen kan inspektera varenda por... :/ Fram för mer engelskalektioner, i hela världen, tycker jag!

          

Annars har jag mest jobbat senaste tiden och varit till/pratat med veterinären, ska ta itu med det nu också innan sovdags (vilket jag egentligen borde göra redan nu). Också har jag ju vaccinerat mig mot svininfluensan nu! Fast det var ju ganska längesen kom jag på. Är ju snart till och med dags för den andra sprutan, om man nu fortfarande ska ta den...(?) Den börjar härja nu, börjar kännas lite läskigt tycker jag. Eller så är det bara rapporteringen som är värre än andra år. Weeeeeeelll, ha det fint ni som läser!

Bye bye!


RSS 2.0