Busy busy

Som det är fullt upp nu!

Massor som ska fixas i lägenheten, inhandlas och beslut som ska tas, jobb, besök och underbar sommarvärme. Fast ändå är det så oändligt mycket lugnare och skönare nu, när vi har något eget. Jag tror att det kommer bli jättebra när det blir klart och att vi kommer trivas här den tid vi tänkt bo här. Allt är såklart inte guld och gröna skogar när man är förstagångsköpare i Stockholm, man köper ett renoveringsobjekt osv. Men det duger och är ett projekt som vi länge velat ha. Även om det krävs mycket jobb.

Så den senaste veckan har det varit underbar sommarvärme, Ida och Julia har varit här och vi hann faktiskt med en hel del trots att jag jobbade flera nätter. Hoppas ni är nöjda också! Dom/vi hann med både Gröna Lund, badande (tro det eller ej men även jag badade) och solande, shopping, sightseeing, goda middagar, konsert, flams och trams m.m. Samma dag som dom for kom J:s föräldrar som stannade här efter sin Italienresa och även där blev det goda middagar, lite renovering, shopping/IKEA, sightseeing och en hel del köksplanering. Dom hade även med sig några Italiengrejer som kommer bli spännande att pröva, om jag får smaka för J. ;)

Och i renoveringen har det väl inte hänt sådär jättemycket, vi börjar vara klara med sovrummet och har påbörjat målning av andra rum, samt nedrivning av tapet i köket. Håller på att ta fram putsen även där, så det blir ungefär som bakgrunden här. Sedan måste en gasgubbe fixas som kan komma hit och ta bort gasgrejerna, också måste vi börja riva ner väggen mellan köket och matrummet så man ser hur det blir innan vi planerar köket fullt ut. Shoppas efter kylskåp, fler krukor till balkongen, jord, blommor, matta. Och soffa ska beställas, synd att det är så sjuuukt lång leveranstid på mio. Bla bla bla kan go on forever. Äntligen har vi iaf köpt balkongmöbler och supersmarta krukor från "Lindesbergskrukan".
Förresten var bröllopet sjukt coolt, hann dit och kolla när dom var på balkongen. :) Så nu har man äntligen, såhär 26 år in i livet, fått se vårt svenska kungahus irl. Plus Reinfelt för andra gången (ej så intressant!) och de europeiska kungahusens representanter. Kul! Sjukt mäktigt var hela tillställningen tycker jag, oavsett om man kan prata om allt bakom hur länge som helst, som alla andra surisar. Kul att få vara med på plats på en sån tillställning. :) Wihoo!

Och vilken dag som helst blir jag faster för andra gången! Lycka till T & H! Så snaaart ska vi åka hem!


Nej nu tillbaka till renoväjting! Peeeeace out!!


RSS 2.0