Today´s the Day

Idag händer det grejer vill jag lova! :) Bröllopsyran har tagit fart på riktigt, idag händer det!

Love 2010 har inte vart mycket att hurra för hitills, inte alls lika stort som alla trodde det skulle bli. Men igår kändes det verkligen att det var nåt stort på gång. Nånting i luften. Det var trafikkaos i hela stan, till och med här ute där vi bor, och J fick jobba för högtryck med att stänga av och hänvisa trafik. Stackars honom med alla puckade människor som finns i trafiken; "men snälla, bara jag?". På kvällen åkte vi in en sväng och då var det betydligt mer folk ute. Vi såg en snutt av Anna Bergendahl och gick runt och kollade på alla förberedelser, blomarrangemang och grejer dom gjort iordning. Bågen där dom ska kliva iland, och ett stort antal gräsrullar som dom skulle rulla ut. Där satt det till och med en stackars kille som vaktade dessa. Kul jobb... ;/ Vi kollade också in alla båtar som kommit in, Götheborg, Danska kungabåten, Norska kungabåten och en massa stridsbåtar och en ubåt som bildat en "mur". Riktigt häftigt!

Idag skulle jag dock gärna ha bytt jobb med J. På morgonen var han ute vid Drottningholm och hjälpte till med eskorterna, och nu är han inne i stan och jobbar. Blir spännande att höra vad han har fått göra. Å fin lär han vara med sina mussepigghandskar och högtidsklädsel. Stolt är man allt! ;) Måste vara riktigt pampigt att få delta i en sån stor tillställning och ett otroligt minne lär han få.

Själv tänker jag se brölloppet på TV och nån minut av kortegen. Sedan tänkte jag försöka ta mig in till stan så fort som möjligt och trängas framför balkongen där dom ska komma ut. Hoppas man kan få nån liten skymt i alla fall. Men det lär ju vara tjockt med folk. :S

Får återkomma imorrn med bilder. :) Superkul! :)






RSS 2.0